Hobby's-Interesses

Al vanaf omstreeks mijn vierde jaar ben ik gek van vrachtauto's. Met name trucks van het merk Scania en meer specifiek de Scania's met een v8 motor doen mijn hart sneller kloppen. Hoe dat komt en wat mij precies aantrekt is moeilijk te omschrijven. Zoiets beleef je!
Ik lees magazines, speur internet af naar ontwikkelingen en bezoek regelmatig truckshows en evenementen. Sinds 2017 heb ik samen met onze oudste zoon een eigen Scania v8. Deze is helemaal opgebouwd in de zogenaamde Old Skool Style. 

Ik ben rond 2008 Adwin Hoondert tegen gekomen. Door hem ben ik met de rallysport in aanraking gekomen en ik was direct enthousiast over alles wat met autosport te maken heeft. In die tijd ben ik ook begonnen met het maken en bijhouden van een website voor Hoondert Rally Team, het verzorgen van alle persberichten en de contacten onderhouden met de pers. Later is daar de Facebookpagina bijgekomen. 
Na het behalen van het Nederlands Kampioenschap Rally in 2012 is Hoondert begonnen aan het Dakar avontuur. Ook voor deze activiteiten regel ik alle publiciteit. Leuk om te doen!

Omdat er tijdens truckshows ook regelmatig truckrace-wedstrijden of demonstraties worden gehouden kwam ik daar ook al vroeg mee in aanraking. Trucks met soms wel 1000 pk over de baan zien gaan is geweldig. Eigenlijk zijn hierbij twee van mijn hobbys samengevoegd. Vrachtwagens en autosport. Wij hebben zelfs een aantal jaren het team van Marco Donk gesponsord en zijn we op dit moment sponsor van Truckrace team Ome Wout en jonge karter Kay Miegielsen.

Naast bovenstaande interesses heb ik ook interesse in bedrijfsgeschiedenissen en alles wat met ondernemersschap te maken heeft. Ruim voor ik zelf ondernemer was verdiepte ik me hier al in. Ik vind het interessant om te lezen over de start van ondernemingen en de ontwikkelingen die worden doorgemaakt.  Ongemerkt heeft dat mij gevormd.

Wat ik belangrijk vind komt tot uitdrukking in deze tekst:
'Generations'    Remember the Past, Create the Present en Inspire the Future....  Vergeet nooit waar je vandaan komt en denk aan wat anderen je bijgebracht hebben. Doe je best en gebruik je talenten om wat van het leven te maken en wees goed voor anderen. Probeer je te onderscheiden zodat je de volgende generatie inspireert.
Deze tekst staat achter op onze vrachtwagen.